Τετάρτη, Αυγούστου 16, 2006

Βαριέμαι??


Υπάρχουν φράσεις πάλι, που δεν μπορώ να καταλάβω. Μια από αυτές, είναι το "βαριέμαι τη ζωή μου"....άκου τώρα!

Μια ζωή που αλλάζει συνεχώς, που παίρνει τόσο απροσδόκητες στροφές.... πληκτική? Πρέπει να έχει κανείς τρομακτικη δυνατότητα να αγνοεί τη ζωή, για να την βρίσκει πληκτική.

Κάθε στιγμή υπάρχουν χιλιάδες εκπλήξεις, επειδή η ζωή δεν είναι ποτέ ίδια. Αλλάζει συνεχώς δίνοντας νέες εκδοχές. Πώς μπορεί κανείς να παραμένει ανεπηρέαστος από όλο αυτό? εε??

Αφού το καταφέρνει κανείς, αυτό είναι θαύμα! Τι άλλο να κάνει? Αφού μετέτρεψε την καταπληκτική ζωή, σε πληκτική, δεν μπορεί να κάνει τίποτα μεγαλύτερο απο αυτό. Εχει καταφέρει ένα σπουδαίο επιτεύγμα!



που λέει και ο Ινδός.

4 Comments:

At 3:30 μ.μ., Blogger ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΕΝΙΔΗΣ said...

Είναι πραγματικό κατόρθωμα να γεμίζεις την ζωή σου με πλήξη και ανία.Δεν έχεις παρά να ακούσεις πολλούς να μην ξέρουν τι να κάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους!Τον δολοφονούν καθημερινά!Την ίδια στιγμή εμένα μου χρειάζεται περισσότερος χρόνος.Σου θυμίζω το περιστατικό με τον ζητιάνο που ζητιάνευε τα αχρησιμοποίητα δευτερόλεπτα των συνανθρώπων του!Κάπως έτσι...
Χαίρομαι που σε γνώρισα!

 
At 10:11 π.μ., Blogger kaita7katsikakia said...

:) ωραία!

 
At 3:43 π.μ., Blogger Gwgw said...

Τρόπος του λέγειν...εντάξει πολλοί απο εμάς μπορεί να το πούμε που και που...αλλά ποιός το εννοεί πραγματικά;. Είναι απλά μια έκφραση...

Ωραίο blog!!

 
At 11:23 μ.μ., Blogger Valm said...

Νομίζω ότι πολλοί το εννοούν. Πάντως έχω να πω ότι βαριέμαι χρόνια (χωρίς υπερβολές).

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home